reklama

Co říkáte na elektronická přání k svátku?

Dáváte přednost milé básničce nebo brutálnímu vtipu? Co vás potěší, když slavíte svátek nebo narozeniny? Jste rádi, že si vaši blízcí i vzdálení na vás vzpomenou, nebo vás záplava podobných esemesek obtěžuje?

Hodně zdraví, protože je vzácné,
hodně štěstí, protože je krásné.
Hodně lásky, neboť je jí málo,
hodně radosti, aby žít za to stálo.
Hodně slunce, aby pro tebe hřálo,
hodně krásných snů, aby se ti zdálo.
Přeji ti k svátku všechno nejlepší

Milé hezké přání zdarma

Popřát někomu k svátku nebylo nikdy jednodušší a levnější. Stačí, když si vzpomeneme v ten správný den. Na internetu je možné vybrat krásné přání i samotný text podle našeho vkusu – milý, vtipný, žertovný... Někdo tvrdí, že tato přání nečte a že ho obtěžují, ale ruku na srdce, kdyby nedostal přání žádné, asi by mu to bylo líto.

Obrázek, text nebo obojí?

Elektronická přáníčka mohou mít různou podobu. Pohlednice s textem, nebo bez textu, veselé pohyblivé animace, obrázky na mobil, smsková přání, jako dárek lze vybrat i vtip či moudrý citát, to vše najdeme v nabídkách nejrůznějších internetových portálů.

Výhody elektronického přání

Elektronická přáníčka mají spoustu příznivců i odpůrců, naštěstí těch prvních je víc. Výhodou je jistě cena, přání posílaná prostřednictvím internetu či mobilu jsou zdarma, takže můžeme popřát opravdu každému kdykoli si vzpomeneme. Dalším kladem je dostupnost, každý má dnes svůj mobil stále v ruce, takže přáníčko můžeme odeslat hned ráno po probuzení, v polední pauze nebo večer.

Papírové přání pro nejbližší

Papírová pohlednice psaná rukou je stále větší vzácností. Jednak ji musíme koupit, napsat, odnést na poštu a zaplatit. Stojí to peníze, čas, námahu, vymýšlení nápaditého textu. Proto se tato forma přání stává vzácným dárkem pro nejbližší rodinu a přátele, který si obdarovaný vystaví a rád se na něj bude dívat.

zpět na seznam článků

reklama