reklama

Svátek zamilovaných

Svátek svatého Valentýna jako svátek lásky a náklonnosti mezi intimními partnery si i v našich tradicích vybojovává své místo. Podle anglosaské tradice se slaví 14. února tím, že si zamilovaní v tento den posílají květiny, sladkosti a přání ve tvaru srdce. Ti, kteří berou svůj vztah vážně a chtějí svého partnera potěšit, vymýšlejí osobnější a originálnější dárky. Obdarovat svou lásku skutečně hodnotným dárkem podle svých finančních možností není problém, stačí si jen správně vybrat to, co dotyčnou osobu opravdu potěší.

Valentýnský výlet do Paříže

Naprostou klasikou je romantický výlet do Paříže. Poselství tohoto dárku je zcela jasné – sdělit milované osobě, že nám na ní záleží a chceme s ní založit společnou domácnost, zasnoubit se, požádat ji o ruku. Ani pro nemajetné studenty nemusí být takový výlet nedostupným snem. Víkend v Paříži je možné pořídit na slevovém portálu do 2000 Kč.

Hříšná Praha nebo Kouzelná Praha

Také naše hlavní město patří k nejromantičtějším městům Evropy. Kdo nemá na výlet do Paříže, může za pár korun pozvat svou milou na procházku Prahou s průvodcem. Na zábavné dvouhodinové vycházce se odhalí známá i utajená magická místa a jejich příběhy. Kde byla v Praze první kavárna a kde první biograf? Kam chodil na skleničku Mikoláš Aleš? Kde hrával na housle Albert Einstein? To všechno se účastníci prohlídky dozví a pak mohou pokračovat dál ruku v ruce ve dvou do kina či na valentýnskou večeři.

Další valentýnské dárky

Tipů na valentýnské dárky, které potěší, je celá řada. Pro milovníky vína a dobrého jídla valentýnská večeře na lodi, kolekce vybraných vín, nebo to mohou být společné intimní zážitky ve vířivce nebo při tantrické masáži, další možností je spojit to všechno do krátkého wellnes pobytu. Pro ty, kteří nemohou spolu strávit svátek zamilovaných, je tu možnost poslání kytice nebo jiného dárku s přáním. Možností je zkrátka spousta, jde jen o to, aby byl dárek milým překvapením s jasnou zprávou.

zpět na seznam článků

reklama