reklama

Blahopřání k svátku

Přání k svátku je příležitostí, jak vyjádřit své city blízké osobě. Může jít o milovaného partnera, rodiče, kamarády, dávnou lásku, bývalou učitelku atd. Podle toho, komu chceme popřát, vybíráme formu blahopřání k svátku.

Pro blízkou osobu přání originální

Možností je dnes spousta, záleží na tom, jak moc času a přemýšlení chceme investovat. Čím důležitější osoba, tím osobnější a originálnější by mělo přání být. Nejvíc jistě potěší, hlavně starší generace, klasická pohlednice s ručně psaným osobním přáním. Lze jít samozřejmě ještě dál a originální přání nějakým způsobem vyrobit – z papíru, vlastních fotografií, udělat video s písničkou na youtube, nechat vyvěsit vzkaz ve vagónech metra...

Pro kamarády a známé přání vtipné

Jednodušším formami, které nezaberou tolik času a námahy a jsou vhodné především pro kamarády a známé, jsou různá vtipná přání a básničky. Najdeme je na internetových stránkách podle různých kategorií, např.

Vše nejlepší k Tvému svátku, hodně štěstí, málo zmatků. Ať splní se Tvé každé přání, od západu do svítání... ;-)

nebo přání k svátku podle jmen:

Přejeme ti, Heřmane,
všechny bitvy vyhrané,
šťastný život v klidu a míru,
abys nikdy neměl v srdci díru,
na co sáhneš, aby se ti dařilo
a aby slunce ti stále svítilo.
Pěkný svátek.

Vybrané přání je pak možné poslat prostřednictvím sms nebo e-mailu (třeba i několika nositelům stejného jména) nebo se dá vložit do elektronické pohlednice a poslat i s obrázkem.

Nezapomínejte popřát k svátku

Nejdůležitější je na svátek těch, kterým chceme popřát, nezapomenout. Na různých internetových stránkách najdeme každý den aktuální jméno, takže nemusíme spoléhat jen na diář a kalendář, do kterých se třeba ani každý den nedíváme. Každé přání udělá svému adresátovi radost, připomene mu, kdo na něj doopravdy myslí a rád vzpomíná.

zpět na seznam článků

reklama