reklama

SMS k svátku

Stále větší vzácností je dostávat poštou krásné barevné pohledy popsané úhledným rukopisem. O to větší je radost, když se občas nějaký v poštovní schránce objeví. Je to dárek, který velmi potěší, protože je nám jasné, že dotyčný věnoval svůj čas vybírání a nákupu, vymýšlení a napsání a ještě ho musel vhodit do schránky, nebo odnést na poštu. Naše prababičky a babičky se v tom vyžívaly. Ve starých sešitech s recepty a rozpisy polních prací můžeme na zažloutlých lístcích najít hotové skvosty, které opisovaly na pohlednice svým blízkým.

Radost nám však udělá také sms přání k svátku, které pípne na mobilu ráno při snídani, v práci na nudné poradě, odpoledne při procházce nebo těsně před půlnocí, než skončí sváteční den. Lidem se tato forma přání zalíbila, takže textovky mohou přicházet celý den, který se stane hned veselejším. Lidé si přejí rádi a tento jednoduchý způsob, který lze zrealizovat kdykoli a kdekoli si vzpomeneme, jim to beze zbytku umožňuje.

Hezké nebo vtipné sms k svátku oslavenci „na míru“ může každý samozřejmě vymyslet sám. Pokud ale nemá básnické střevo ani čas, může si vybrat ze stovek přání připravených na internetu. Někdy to chvilku může trvat, než se objeví nějaké pěkné, které se dá použít. Internetových stránek s přáními je celá řada, vyhledávat je možné v různých sekcích, třeba jména podle abecedy, přání k svátku, přání k narozeninám apod.

K svátku letí gratulace, ať tě stále baví práce, rodinné štěstí prožíváš, dostatek všeho stále máš!

Vezmi dostatečnou porci radosti ze života, přimíchej důvěru, lásku a humor, přidej pořádnou dávku zdraví a v libovolném množství štěstí a to vše dochuť sklenkou dobrého sektu. Vše nejlepší!

zpět na seznam článků

reklama